Translate

сряда, 22 февруари 2017 г.

БИЛКОВ ДИП


Какво е точно дип, няма как да обясня. За мен тази дума е нова. В последните години я научих. Но пък може да наречем тази добавка, в която си потапяме  вкусните спаначени кюфтета и студен сос. А пък този дип е толкова ароматен, толкова свеж и вкусен. Няма как да му устоите! Пък е и много лесен за направа. Слагате всичко в купата и бъркате! Това е! 






НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:

200 гр заквасена сметана
свежи зелени подправки, според сезона
див лук
копър
магданоз
1 скилидка чесън - пасирана с преса за чесън
1 с. л. майонеза
1 ч. л. горчица
сол, черен пипер на вкус
по желание бибер - пушен и едро счукан лют червен пипер


  • Нарязвам зелените подправки на ситно.
  • В купа смесвам всичко и разбърквам много добре.

Сервирам този билков дип, към картофени кюфтета, към спаначени кюфета, както и към вкусните картофени пръчки.


Станете член на най-новата и позитивна кулинарна група във Фейсбук - Обичам да готвя! Място за хора влюбени в кулинарията!







Публикуване на коментар